We gaan weer beginnen !

 

In de afgelopen periode zijn jullie via de nieuwsbrieven op de hoogte gebracht van de samenwerking tussen TV Ready en Tennis Academie Friesland (TAF).

 

De komende jaren gaat TAF de training van Tennis en Padel uitvoeren en de vereniging ook ondersteunen in het uitvoeren van het sportieve beleid. Arnoud Bulthuis zal namens TAF het aanspreekpunt zijn.

De tennislessen zullen door Fenno Leeuwerke en Frank vd Zee worden gegeven.

Voor de Padellessen hebben we een gespecialiseerde trainer: Ruud Laurens.

Wij mogen gelukkig weer gewoon tennissen en samen met de vereniging hebben we er alle vertrouwen in dat dit soepel en veilig zal verlopen. Tennis is een sport die nog steeds door kan en mag gaan. En sporten is gezond, zeker deze tijd.

We willen op maandag 12 april  starten met de reguliere zomerlessen. We bieden voor junioren en senioren de training aan en aan het einde van de lesperiode van 16 weken hebben we nog voldoende inhaalmogelijkheden. Dit is wellicht nodig om toekomstige maatregelen zoals het niet meer kunnen trainen in groepen van 8 personen in te halen.

Geef je zo snel mogelijk op via onderstaande knop, liefst voor donderdag 1 april, maar uiterlijk 9 april.

                                        

Na 1 april gaan we de indelingen maken en krijgen jullie via de mail/App bericht over de lesgroepen, lesdag en lestijden. Natuurlijk staan jullie allemaal, net als de trainers, te springen om weer in actie te komen!

 

Inschrijven;

Inschrijven gaat voortaan anders dan jullie gewend zijn namelijk via de website van de Tennis Academie. Om misverstanden te voorkomen moet iedere lesser een eigen unieke account hebben. Na het inloggen zijn er bij het gedeelte van TV Ready lespakketten te vinden met de nodige informatie en kosten. Als je nog geen lid bent van TV Ready dien je je ook hier als lid aan te melden.

Kom je er niet uit, mail dan naar administratie@tennisacademiefriesland.nl

Tot snel, we kijken er naar uit om samen met jullie weer op de baan te staan!

Met sportieve groet,

Team Tennis Academie Friesland

Fenno, Frank en Arnoud