35eTopspin Open Halkampioenschappen

March 17, 2019

 

Aanstaande vrijdag, 22 maart, starten in de 

ballonhal van T.V. Ready, de 35e Topspin Open Harlinger Halkampioenschappen. Organisator Ronald Vonk heeft het weer voor elkaar gekregen om gedurende tien dagen 127 tennissers op de twee banen in vijf verschillende onderdelen in te plannen. Een waar huzarenstukje, als je wist met hoeveel verschillende wensen, werkroosters door onregelmatige diensten, oppasschema's en andere verplichtingen van spelers Ronald rekening moet houden. Doordeweeks starten de wedstrijden om 16.45 uur en in de weekenden wordt er bijna de hele dag getennist. Iedereen is uiteraard van harte welkom om te komen kijken, je favorieten aan te moedigen, of om gezellig iets te drinken in de kantine. 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload