• KD

Leden let op: Het is verplicht om de banen af te hangen via de KNLTB clubapp


Nu de banen ook weer open zijn voor de volwassen leden van tv Ready om af en toe een balletje te slaan (zie de vorige nieuwsbrief), heeft het bestuur de verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat er niet te veel mensen tegelijkertijd op het park aanwezig zijn.


Daarom is men verplicht om af te hangen via de club.app. (lees info hieronder)

Doe je dit niet en er is controle dan is dat op eigen risico.


Junioren mogen alleen vrij tennissen als er een senior aanwezig is.


Dubbelen of mixen is nog niet toegestaan.

Om te voldoen aan het corona-protocol en de aanvullende richtlijnen om als speler toegelaten te worden tot het park, dienen leden van tevoren een baan te reserveren.

Door dit reserveringssysteem wordt onder andere voorkomen dat er te veel mensen op het park aanwezig zijn. Om die reden kan dan ook voorlopig alleen gebruik worden gemaakt van dit digitale afhang systeem. Pas als het gebouw weer open kan, kunt u ook het afhangbord in het gebouw weer gebruiken.

· De naam van de app is: KNLTB ClubApp 2.0

· De app is beschikbaar voor Apple en Android

Onderstaand is de gebruiksaanwijzing van de app toegevoegd Gebruik Clubapp De eerste stappen

Installeren

De nieuwste versie van de ClubApp is er! Het is nog nooit zo makkelijk geweest op up to date te blijven met jouw club, jouw bardiensten te beheren, banen te reserveren, competitie uitslagen te bekijken en een maatje te zoeken om mee te tennissen. In deze handleiding wordt er uitgelegd hoe je deze acties kunt doen.

Allereerst dien je de app te downloaden. Dit kun je doen in de App Store of via Google Play of via deze link

Download de KNLTB clubapp voor IOS


https://apps.apple.com/nl/app/knltb-clubapp/id1124390744?l=en

Download de KNLTB Clubapp voor Androïd


https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.lisa.knltb.app&hl=nl

Als je de app hebt gedownload, zoek je jouw club op via de zoekfunctie en kun je inloggen.

Inloggen

Nadat je jouw vereniging hebt geselecteerd, krijg je het inlogscherm. Hier kun je inloggen met je bondsnummer of je clublidnummer. Je bondsnummer staat op het gegeven pasje van de club of kun je opvragen bij de ledenadministrateur. Je wachtwoord kun je ook opvragen bij de ledenadministratie of zelf installeren door op ‘reset mijn wachtwoord’ te klikken, dan wordt er een mail verstuurd naar jouw geregistreerde e-mailadres. Ook kun je hier bij de app inloggen als gast. Dit betekent dat je niet alles kunt bekijken in de app en geen diensten kunt inplannen of banen kunt reserveren.

Wachtwoord vergeten?

Ben je je wachtwoord kwijt of vergeten? Allereerst kun je deze aanpassen door ‘reset mijn wachtwoord’ te selecteren. Je dient in dat scherm je bondsnummer of je clublidnummer in te vullen, er wordt een e-mail verstuurd naar het e-mailadres dat daar aan gekoppeld is. Komt er geen mail binnen? Vraag aan de ledenadministratie of ze het juiste e-mailadres hebben en bekijk je spam-inbox. De ledenadministrateur kan ook zelf een wachtwoord naar jou versturen via het beheer.

Baan reserveren

Vanuit de ClubApp kun je van te voren een baan reserveren. Allereerst zie je een overzicht van alle banen en reserveringen. Als er een rondje staat met een streep, betekent dit dat de baan niet gereserveerd kan worden. Het plusje betekent dat je die tijd een reservering kunt maken. Zodra je hier op klikt, kom je in de volgende pagina waar je alle informatie kunt invullen. Door op ‘speler toevoegen’ te klikken, kun je in de ledenlijst zoeken naar een speler of kun je kiezen uit één van jouw tennismaatjes. Door op een gemaakte reservering te klikken in het overzicht, zie je meer informatie over de reservering.

117 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven