• KD

Dubbelen mag weer maar aanmelden via de clubapp is verplicht.

Goed nieuws, we hebben groen licht van de gemeente om weer dubbel te spelen op alle banen.

Wel ben je verplicht om een baan te reserveren via de club app. (zie einde bericht)

Het bestuur gaat hier op controleren en zal indien de banen niet afgehangen zijn de spelers van de baan sturen. Voorkom deze situatie en hang gewoon even af.

Dit zijn regels van de KNLTB en daar heeft de vereniging zich aan te houden.

Houd ten alle tijden anderhalve meter afstand. Vind je het zelf niet belangrijk doe het dan voor je medemens. Kleine moeite.

Algemene regels die nog steeds gelden:

  • De kantine, het terras en de kleedruimtes van ons clubgebouw zijn nog gesloten.

  • De 1,5 meter afstand moet goed in acht worden gehouden.

  • Het reserveren van banen dient digitaal via onze club app te gebeuren. Men kan precies zien op welke tijden er reserveringen zijn.

  • Er zitten tussen de reserveringen minimaal 5 a 10 minuten ruimte om naar de baan toe te lopen en als men klaar is weer naar buiten te lopen zonder dat men elkaar hoeft te passeren. Dus als het druk is op de banen, wat dus in het digitale systeem goed te zien is, maak geen nieuwe reservering maar ga op een andere dag spelen of ander tijdstip.

  • Tijdens het dubbel spelen moet de 1,5 meter gehandhaafd blijven. Dit kan betekenen dat je eens een bal moet laten gaan.

  • Als men van baan helft wil veranderen (wat niet altijd noodzakelijk is) loopt men met de klok mee naar de andere speel helft.

  • Ga niet gezamenlijk naast elkaar op een bankje zitten, houd de 1,5 meter afstand in acht!

  • Neem je verantwoordelijkheid wat betreft de hygiënemaatregelen.

  • En als je je ziek voelt, niet spelen maar blijf thuis.

Met vriendelijke groet

Het bestuur

Gebruik Clubapp De eerste stappen

Installeren

De nieuwste versie van de ClubApp is er! Het is nog nooit zo makkelijk geweest op up to date te blijven met jouw club, jouw bardiensten te beheren, banen te reserveren, competitie uitslagen te bekijken en een maatje te zoeken om mee te tennissen. In deze handleiding wordt er uitgelegd hoe je deze acties kunt doen.

Allereerst dien je de app te downloaden. Dit kun je doen in de App Store of via Google Play of via deze link

Download de KNLTB clubapp voor IOS

https://apps.apple.com/nl/app/knltb-clubapp/id1124390744?l=en

Download de KNLTB Clubapp voor Androïd

https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.lisa.knltb.app&hl=nl

Als je de app hebt gedownload, zoek je jouw club op via de zoekfunctie en kun je inloggen.

Inloggen

Nadat je jouw vereniging hebt geselecteerd, krijg je het inlogscherm. Hier kun je inloggen met je bondsnummer of je clublidnummer. Je bondsnummer staat op het gegeven pasje van de club of kun je opvragen bij de ledenadministrateur. Je wachtwoord kun je ook opvragen bij de ledenadministratie of zelf installeren door op ‘reset mijn wachtwoord’ te klikken, dan wordt er een mail verstuurd naar jouw geregistreerde e-mailadres. Ook kun je hier bij de app inloggen als gast. Dit betekent dat je niet alles kunt bekijken in de app en geen diensten kunt inplannen of banen kunt reserveren.

Wachtwoord vergeten?

Ben je je wachtwoord kwijt of vergeten? Allereerst kun je deze aanpassen door ‘reset mijn wachtwoord’ te selecteren. Je dient in dat scherm je bondsnummer of je clublidnummer in te vullen, er wordt een e-mail verstuurd naar het e-mailadres dat daar aan gekoppeld is. Komt er geen mail binnen? Vraag aan de ledenadministratie of ze het juiste e-mailadres hebben en bekijk je spam-inbox. De ledenadministrateur kan ook zelf een wachtwoord naar jou versturen via het beheer.

Baan reserveren

Vanuit de ClubApp kun je van te voren een baan reserveren. Allereerst zie je een overzicht van alle banen en reserveringen. Als er een rondje staat met een streep, betekent dit dat de baan niet gereserveerd kan worden. Het plusje betekent dat je die tijd een reservering kunt maken. Zodra je hier op klikt, kom je in de volgende pagina waar je alle informatie kunt invullen. Door op ‘speler toevoegen’ te klikken, kun je in de ledenlijst zoeken naar een speler of kun je kiezen uit één van jouw tennismaatjes. Door op een gemaakte reservering te klikken in het overzicht, zie je meer informatie over de reservering.

0 keer bekeken