Maatregelen Coronavirus KNLTB/TV Ready


Competitie en toernooien

De KNLTB volgt het advies en de richtlijnen die vanmiddag zijn afgegeven en sluit zich aan bij de oproep van NOC*NSF. Vandaar dat nu alle toernooiorganisaties en tennisverenigingen oproepen om alle sportevenementen waaronder de competitiewedstrijden en toernooien af te gelasten. Deze maatregelen gelden t/m 31 maart in heel Nederland.

  • Dit houdt in dat de Harlinger Halkampioenschappen 2020 niet doorgaan:

De Voorjaarscompetitie gaat vooralsnog door. Het is nog te vroeg om daar wat over te zeggen. De KNLTB volgt hier in het advies van RIVM en NOC*NSF.

Verenigingsbijeenkomsten en trainingen

Het kabinet heeft ook voor heel Nederland opgeroepen sociale contacten in het algemeen sterk te verminderen. Deze oproep ondersteunt de KNLTB en daarom roepen wij iedereen op om alle andere clubbijeenkomsten zoals overleggen, vergaderingen, vieringen en werkgroep bijeenkomsten ook af te gelasten.

Wat betekent dit voor TV Ready?

  • Bijeenkomsten en cursussen tot en met 31 maart zijn geannuleerd .

  • Trainingen kunnen gewoon doorgaan, we adviseren maximaal 4 spelers per baan toe te laten. Dus 8 spelers op 2 banen met 1 trainer kan ook.

  • Vrij tennissen op de club kan vooralsnog doorgaan, mits de richtlijnen van het RIVM in acht genomen worden.

  • Er kan in beperkte mate gebruikt worden gemaakt van de kantine. Feestjes en vergaderingen worden niet toegestaan.

De KNLTB houdt de situatie vanzelfsprekend in de gaten en laat zich adviseren door het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) en NOC*NSF.

Meer informatie lees je op de site van het RIVM.

NOC*NSF houdt omtrent het coronavirus een themadossier bij gericht op zowel nationale als internationale sport. Lees hier meer.

Zie voor meer informatie en artikelen:


32 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven