Lid worden?

Wil je ook (weer) tennissen op het mooiste park van Friesland? Word dan nu lid bij TV Ready. Hier kun je het formulier invullen en je pasfoto uploaden, dan kun je binnenkort je pasje tegemoet zien.

Lidmaatschap

 
 

Contributie

De contributie is voor 2020 ongewijzigd. Het betalen via automatische incasso heeft de voorkeur, maar wil je het toch zelf overmaken, dan is het bankrek.nr.  NL74RABO0119367408 t.n.v T.V. Ready o.v.v. het contributiejaar en het bondsnummer en de volledige naam van het betreffende lid.

De nieuwe leden kunnen na contributie betaling via de bank ( vóór 15 maart ) na 20 maart hun pas ophalen in de kantine bij een kantinemedewerker.

Let op : de pas van 2019 van bestaande leden blijft geldig voor 2020 bij actief lidmaatschap.  

 

 

  • Senioren                € 120,-
  • Junioren                 €  40,-      (Juniorleden zijn degenen die op 1 januari de 17-jarige leeftijd nog niet hebben bereikt)
  • Eilandleden            €  85,-      (Senioren, schoolgaand en moeders/vaders van leerlingen, niet in het weekend)
  • Eilandjeugdleden  €  40,
  • Weekendleden      €  85,-
 

Indien er 3 of meer leden uit een gezin lid zijn, wordt er een korting van 10% berekend.

Kortingsregeling

 

Als lid van onze vereniging ontvang je de KNLTB-ledenpas. Met deze pas kun je het hek openen om het park op te komen, de deur naar de kleedkamers en kan je een tennisbaan op ons park reserveren. Dit wordt ook wel afhangen genoemd. Hoe het afhangen precies werkt kun je lezen naast het afhangbord in de hal van de kantine of in het filmpje.

Daarnaast gebruik je de pas voor het inschrijven bij toernooien buiten de club en bij deelname aan de competitie.

Ledenpas

 

Opzeggen lidmaatschap

Bedanken voor het lidmaatschap dient schriftelijk te geschieden bij de secretaris vóór 1 december. Indien men dit later doet, is de vereniging de bondscontributie voor het komende seizoen verschuldigd en zijn er al kosten gemaakt. In verband hiermee wordt in dat geval € 25,- in rekening gebracht.

Juniorleden dienen zich ook schriftlijk af te melden bij de secretaris, dus niet alleen bij de trainer.

Introductie niet-leden

Niet-leden kunnen uitsluitend door een lid van de vereniging worden geïntroduceerd. De kosten hiervoor bedragen €2,50 per introducé per keer tot een maximum van 3 keer per introducé per seizoen.